Levné umělé vánoční stromečky a ozdoby

Recenze zákazníků

Než stromky u nás nakoupíte, můžete se podívat na zkušenosti našich zákazníků. Budeme rádi, když si z naší nabídky stromků vyberete a stromek od nás se stane součástí vašich Vánoc. Část recenzí pochází z Heureka.cz.
 
 
 
 
 
Plus:
 
+ Perfektní presentace zboží a kvalita zboží
 
Mínus: 
 
- Nezjistila jsem
 
Váši firmu jsem objevila náhodně. Byla jsem překvapena hezkou nabídkou zboží , rozsahem typů,kvalitou.Je dobrá i fotogalerie .
 
Monika, ověřená zákaznice Heureka.cz, 15. listopadu 2012
 
 
Plus:
 
+  Dobrá komunikace
+  Přehlednost obchodu
+  Dobré ceny
 
Mínus:
- o žádných nevím
 
Doporučuji.
 
Krtek, ověřený zákazník službou Heureka.cz, 14. listopadu 2012
 
Plus:
 
+ Kvalitní zboží za přijatelné ceny.
 
Mínus:
 
- O žádných nevím.
 
S obchodem jsem byla velice spokojená. Naprosto perfektní komunikace,přehlednost obchodu i kvalita zboží.Potěšila mě i doprava zdarma.Obchod všem ráda DOPORUČUJI!!!
 
Zákazník ověřený službou Heureka.cz, 13. listopadu 2012
 
Plus:
 
+ Nabízí zboží které je v širokém výběru a velikostí nabízeno právě v tomto obchodě
+ Žádný market který znám nemá takovou pestrou nabídku
 
Mínus:
- Možná bych řešil o 1 den kratší dodací lhůtu
 
Slavek, ověřený zákazník službou Heureka.cz, 15. listopadu 2012
 
Plus:
 
+ Velký výběr a podrobný popis zboží
 
Mínus:
 
- Špatné označení místa pro osobní vyzvednutí
 
Zákazník ověřený službou Heureka.cz, 13. listopadu 2012
 
Plus:
 
+ Kvalitní zboží
+ Příznivé ceny
+ Pěkné zpracování wedových stránek(stromek si lze dobře detailně prohlédnout)
+ Akce poštovné a balné zdarma
+ Akce při objednávce nad 1000,-Kč doprava zdarma
 
Mínus:
 
- O žádných nevím
 
Tento obchod vřele doporučují ostatním zákazníkům
 
Irena, ověřená zákaznice Heureka.cz, 12. listopadu 2012
 
 
Stromek je velice pěkný, celkově spokojenost se vším ze strany obchodu.
 
Zákazník ověřený službou Heureka.cz, 8. listopadu 2012
 
Plus:
 
+ Ochota,rychlost
 
Mínus:
 
- Nevím o žádných.
 
Jsem spokojená.
 
Eva, ověřený zákazník Heureka.cz, 8. listopadu 2012
 
 
Plus:
 
+ Rychlost, vstřícnost, informovanost
 
Super kvalita za rozumnou cenu. Zboží odpovídá vyobrazení. Vřele doporučuji.
 
Zákazník ověřený službou Heureka.cz, 8. listopadu 2012
 
 
Plus:
 
+ Nejlepší cena, krásný design stromečku, kvalitní a věrné provedení (šišky super).
 
Stromeček jsme kupovali v loni (2011)… strávili jsme s ním neopakovatelné Vánoce.. je opravdu nádherný a každý nám ho záviděl…. úžasná cena za tak krásný stromeček.
 
cheelsee, ověřený zákazník Heureka.cz, 7. listopadu 2012
 
 
Plus:
 
+ Výhodná cena oproti jiným obchodům.
 
Mínus:
 
- Nemohu posoudit.
 
Spokojenost
 
K., ověřený zákazník Heureka.cz, 7. listopadu 2012
 
 
Plus:
 
+ Nižší cena, dovoz až domů
 
Doporučuji
 
Zákazník ověřený službou Heureka.cz, 7. listopadu 2012
 
 
Plus:
 
+ Velmi hustý, nejsou vidět žádné dráty, barevnost a provedení odpovídá živému stromku, cena a rychlost dodání.
 
 
Jsem velmi nadšený, v žádném z hobby marketů jsem takhle pěkně provedený stromek neviděl. Objednal jsem smrk exclusive 180 cm, barevné provedení je super, perfektně hustý, na konečkách jsou zlatavé třpytky-vše je velmi efektní. Zboží dodané za 3 pracovní dny. Ostatním mohu vřele doporučit, cena je za uvedený produkt naprosto výborná.
 
Míra, 14. prosince 2011
 
 
Plus:
+ Nakoupeno a spokojen – provozovatele znám a mohu doporučit :) A přeji hodně kladných recenzí, nejen od konkurence jako níže ;)
 
Tom, 28. listopadu 2011
 
 
Plus:
+ Absolutní spokojenost. Kupovala jsem umělý stromeček za cca 2000,-kč a odpovídá obrázku, je úžasnej, vypadá opravdu jako pravý (velmi hustá borovice exklusiv 220cm).
 
Jen se nám rozbil stojánek, ale firma obratem zaslala nový. Komunikace velmi vztřícná. Mám jen dobrou zkušenost.
Mám jen dobrou zkušenost s koupí vánočního stromku a mohu doporučit.
 
24. ledna 2011
 
 
Dobrý večer, stromeček je nádherný….. udělali jste mi radost!!!!! Budu doporučovat. Krásný zbytek adventu.
Mgr. Martina Starková
 
Stromek je krásný, obratem zasílám fotografii vyzdobeného stromečku.
Jan Tribula
 
Ráda bych Vám poděkovala za přenádherný umělý vánoční stromek… Objednala jsem si u Vás v listopadu borovičku s tím, že přijde koště jaká prodávají v Praze. „Horší to být ale nemůže“ – myslela jsem si a riskla to. Pak se stalo, že v den, kdy měl stromek být dovezen nikdo nevolal ani nic nepřivezl. Kontaktovala jsem Vás a Vaše pracovnice slíbily dát vše do pořádku s dopravní firmou. Po několika dnech přišel stromek, který byl prostě absolutní jednička – dokonce předčil veškerá naše očekávání. Přenádherná borovice, opravdu navlas jako pravá. Nevěřila jsem svým očím!
 
Protože jsem byla krásou stromku úplně konsternovaná (netušíte, co se dá koupit v Praze – včetně internetových obchodů nabízejících nádherné fotky stromků, z nichž se – po zkušenosti mých přátel – vyklubalo také koště a ještě za dvojnásobnou cenu, než byla ta Vaše) sedla jsem a napsala Vám obrovské poděkování.
 
Ještě jednou bych Vám moc a moc chtěla poděkovat za to, že jsme se po všem tom zmatku mohli všichni jako rodinka sejít pod nádherným stromečkem!
Jiřina Kvěšková, babička na plný úvazek
 
Posílám Vám foto „vašeho“ stromečku – jedlička natural úzká výška 180cm – měla jsem obavy,aby nebyla příliš úzká a „smutná“,ale do malých bytů je opravdu ideální! Nezabere co do šířky moc místa,nikde netrčí dráty a spoje také nejsou vidět. Oceňuji rychlou a výbornou komunikaci s Vaším personálem:-)
S pozdravem spokojená zákaznice z Břeclavska
 
Zasílám Vám foto stromečku, moc pěkný, děkujeme, mnoho štěstí do nového roku.
Gabriela
 
V prilohe emailu Vam zasielm fotografiu Vianocneho stormceku do Vasej galerie. Vianocne stromcek borovica exklusive som si u Vas zakupila v decembri 2011 a som s nim spokojna.
Lucia Domaracka z Nitry
 
Díky, je to pěkné a šetříme trochu les… (A vydrží :-) )
J. Dobiáš
 
Dnes jsem obdržela vánoční stromeček, neodolala jsem a stromeček je letos s 10ti denním předstihem nazdobený. Přeji pěkné a veselé Vánoce.
Božena Loupancová
 
I když po mnoha letech jsme umělý stromeček měli poprvé, byli jsme velmi spokojeni. Stejný stromeček si u Vás koupila i moje dcera a taktéž byla spokojená. Přeji Vám v letošním roce mnoho radosti, zdraví a dobré nálady.
Otakar  Makula